facebook
you-tube
Барај

СОРАБОТКА СО УКЛО

На 20 септември 2016 година во Ректоратот на УКЛО, генералниот директор на Шпаркасе Банка, Глигор Бишев и ректорот на УКЛО проф. д-р Сашо Коруновски потпишаа Меморандум за соработка.

Види повеќе

ДА ПОМОГНЕМЕ ЗАЕДНО!

Шпаркасе Банка Македонија донираше 1.000.000 денари како финансиска помош за семејствата од поплавените подрачја на Град Скопје и градот Тетово

Види повеќе

ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

Со мотото „Рециклирање?! - КАЖИ ДА!“, Пакомак и Шпаркасе Банка ги доделија наградите на основните училишта кои покажаа завидни резултати во однос на селектирањето на рециклажната амбалажа.

Види повеќе

ШПАРКАСТИЧНО ПАТУВАЊЕ

По повод свеченото отворање на фестивалот „Пивофест“, во соработка со Македонски Железници , организиравме ексклузивно патување со воз на релација Скопје – Прилеп – Скопје.

Види повеќе

УГД И ШПАРКАСЕ БАНКА ЈА ОФИЦИЈАЛИЗИРАА СОРАБОТКАТА

Соработката која и досега ја имаат Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип и Шпаркасе Банка од денеска е официјализирана преку потпишување на Меморандум за соработка.

Види повеќе

ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Шпаркасе Банка Македонија заедно со Винер Осигурување ја обезбедија потребната финансиска поддршка за бојадисување на внатрешните ѕидови на 11 семејни куќи.

Види повеќе

Ваше мислење

Почитувани клиенти, доколку имате нов предлог или совет кој би ни помогнал да ја подобриме нашата услуга, ве молиме слободно обратете ни се.

Види повеќе

Вработување

Човечкиот капитал е тој, кој нè разликува на финансискиот пазар и нè прави специфични во услугата кон клиентите.

Види повеќе

Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје