Шпаркасе е секогаш блиску до Вас.

Пронајдете ја посакуваната експозитура или банкомат брзо и едноставно. За банкоматите од Групацијата притиснете овде.

Додатно филтрирање

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА 2

Скопје

Банкомати
ул. Македонија бр. 34


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Централа 2

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА 2
ул. Македонија бр. 34
Инфо
Централа 2

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Банкомати
ул. Рајко Жинзифов  бр.18


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Буњаковец

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Инфо
Буњаковец

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2

Скопје

Банкомати
ул. Ѓорче Петров бр. 33


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Ѓорче Петров

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Инфо
Ѓорче Петров

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАПИШТЕЦ

Скопје

Банкомати
ул. Народен фронт бр.19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Капиштец

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАПИШТЕЦ
ул. Народен фронт бр.19
Инфо
Капиштец

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Банкомати
Ул. Партизански одреди бр. 102-г


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Лепокарија

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Инфо
ТЦ Лепокарија

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР

Скопје

Банкомати
ул. Џон Кенеди бр.155


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Чаир

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Инфо
Чаир

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АВТОКОМАНДА

Скопје

Банкомати
бул. Интернационални Бригади 15


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Автокоманда

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АВТОКОМАНДА
бул. Интернационални Бригади 15
Инфо
Автокоманда

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10
Инфо
Кисела Вода

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 1

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бр. 113 б


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Јане Сандански (со менувачка функција)

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 1
Бул. Јане Сандански бр. 113 б
Инфо
Јане Сандански (со менувачка функција)

АТМ Туристичка агенција - Авио Турс

Скопје

Банкомати
Бул.Кочо Рацин бр.7


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Туристичка агенција - Авио Турс

Скопје

Банкомати
АТМ Туристичка агенција - Авио Турс
Бул.Кочо Рацин бр.7
Инфо
Туристичка агенција - Авио Турс

АТМ Х. Палас - Охрид

Охрид

Банкомати
Ул. Партизанска бр.7


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Х. Палас

Охрид

Банкомати
АТМ Х. Палас - Охрид
Ул. Партизанска бр.7
Инфо
Х. Палас

АТМ ТЦ Бисер - Никофон

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Бисер - Никофон

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Бисер - Никофон
Бул. Јане Сандански бб
Инфо
ТЦ Бисер - Никофон

АТМ ТЦ Рамстор Мол

Скопје

Банкомати
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Рамстор Мол

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Рамстор Мол
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13
Инфо
ТЦ Рамстор Мол

АТМ Кисела Вода

Скопје

Банкомати
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Банкомати
АТМ Кисела Вода
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а
Инфо
Кисела Вода

АТМ TC City Mall

Скопје

Банкомати
ул. Љубљанска бр. 4


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
City Mall

Скопје

Банкомати
АТМ TC City Mall
ул. Љубљанска бр. 4
Инфо
City Mall

АТМ Кам Маркет - Козле

Скопје

Банкомати
Ул. Козле 53


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кам Маркет Козле

Скопје

Банкомати
АТМ Кам Маркет - Козле
Ул. Козле 53
Инфо
Кам Маркет Козле

АТМ Даути Комерц

Скопје

Банкомати
Ул.1723 бр,20, општина Сарај


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Даути Комерц

Скопје

Банкомати
АТМ Даути Комерц
Ул.1723 бр,20, општина Сарај
Инфо
Даути Комерц

АТМ КИТ - ГО Маркет

Штип

Банкомати
ул.Сремски Фронт бр.30А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
КИТ - ГО Маркет

Штип

Банкомати
АТМ КИТ - ГО Маркет
ул.Сремски Фронт бр.30А
Инфо
КИТ - ГО Маркет

АТМ Бизнис Центар Аура

Скопје

Банкомати
Бул Партизански Одреди бр.14


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Бизнис Центар Аура

Скопје

Банкомати
АТМ Бизнис Центар Аура
Бул Партизански Одреди бр.14
Инфо
Бизнис Центар Аура

АТМ Хотел ИБИС

Скопје

Банкомати
Ул. Орце Николов бр. 55


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Хотел ИБИС

Скопје

Банкомати
АТМ Хотел ИБИС
Ул. Орце Николов бр. 55
Инфо
Хотел ИБИС

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО

Кичево

Банкомати
Бул. Ослободување бр.20


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Кичево

Кичево

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Инфо
Експозитура - Кичево

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Јосиф Ковачев бр.15


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Штип

Штип

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП
ул. Јосиф Ковачев бр.15
Инфо
Експозитура - Штип

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Банкомати
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Инфо
Експозитура - Гевгелија

АТМ Дуќан Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
ул.Слободан Митров Данко бр.107


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
АТМ Дуќан Гевгелија
ул.Слободан Митров Данко бр.107
Инфо
Дуќан Гевгелија

АТМ Дом на култура

Кавадарци

Банкомати
Ул. 7-ми Септември бр. 13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дом на култура - Кавадарци

Кавадарци

Банкомати
АТМ Дом на култура
Ул. 7-ми Септември бр. 13
Инфо
Дом на култура - Кавадарци

АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО

Неготино

Банкомати
ул. Ацо Аџи Илов бр. 10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Неготино

Неготино

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО
ул. Ацо Аџи Илов бр. 10
Инфо
Експозитура - Неготино

АТМ Куманово Тобако

Куманово

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1/а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Куманово Тобако

Куманово

Банкомати
АТМ Куманово Тобако
ул. Маршал Тито бр.1/а
Инфо
Куманово Тобако

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

Куманово

Банкомати
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Куманово

Куманово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
Инфо
Експозитура - Куманово

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

Битола

Банкомати
ул. 1 Мај бр. 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Битола

Битола

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА
ул. 1 Мај бр. 1
Инфо
Експозитура - Битола

АТМ Битола - Киро Дандаро

Битола

Банкомати
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Битола - Киро Дандаро

Битола

Банкомати
АТМ Битола - Киро Дандаро
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје
Инфо
Битола - Киро Дандаро

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО

Тетово

Банкомати
ул. Илинденска бр. 1/1 локал 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура Тетово

Тетово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО
ул. Илинденска бр. 1/1 локал 1
Инфо
Експозитура Тетово

АТМ Тетово

Тетово

Банкомати
ул.167 бр.168


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Тетово

Тетово

Банкомати
АТМ Тетово
ул.167 бр.168
Инфо
Тетово

АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово

Тетово

Банкомати
ул. Скопски пат бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Palma Mall - Тетово

Тетово

Банкомати
АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово
ул. Скопски пат бр.1
Инфо
ТЦ Palma Mall - Тетово

АТМ Дуќан Велес

Велес

Банкомати
ул.Благој Ѓорев бр.42


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Велес

Велес

Банкомати
АТМ Дуќан Велес
ул.Благој Ѓорев бр.42
Инфо
Дуќан Велес

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС

Велес

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Велес

Велес

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Инфо
Експозитура - Велес

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР

Гостивар

Банкомати
ул. Илинденска бр. 109


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Гостивар

Гостивар

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР
ул. Илинденска бр. 109
Инфо
Гостивар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

Струга

Банкомати
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Струга

Струга

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга
Инфо
Експозитура - Струга

АТМ Бутик за венчаници-Никифор

Прилеп

Банкомати
ул. Кузман Јосифоски бр.27


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Бутик за венчаници-Никифор

Прилеп

Банкомати
АТМ Бутик за венчаници-Никифор
ул. Кузман Јосифоски бр.27
Инфо
Бутик за венчаници-Никифор

АТМ ДЕБАР

Дебар

Банкомати
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дебар

Дебар

Банкомати
АТМ ДЕБАР
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3
Инфо
Дебар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА

Виница

Банкомати
ул.Пионерска 2 бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Виница

Виница

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА
ул.Пионерска 2 бр.1
Инфо
Експозитура - Виница

АТМ Берово

Берово

Банкомати
Ул. Маршал Тито бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Берово

Берово

Банкомати
АТМ Берово
Ул. Маршал Тито бб
Инфо
Берово

АТМ Пехчево

Пехчево

Банкомати
ул. Индустриска бр.19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Пехчево

Пехчево

Банкомати
АТМ Пехчево
ул. Индустриска бр.19
Инфо
Пехчево

АТМ Хром

Скопје

Банкомати
ул. Ангел Динев бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Хром

Скопје

Банкомати
АТМ Хром
ул. Ангел Динев бр.1
Инфо
Хром

АТМ - Комплекс Летница

Охрид

Банкомати
Ул. Климент Охридски бб Охрид


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо


Охрид

Банкомати
АТМ - Комплекс Летница
Ул. Климент Охридски бб Охрид
Инфо

АТМ Валандово

Валандово

Банкомати
Ул.Маршал Тито бр.16


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Валандово

Валандово

Банкомати
АТМ Валандово
Ул.Маршал Тито бр.16
Инфо
Валандово

Автобуска станица - Делфина Турс

Охрид

Банкомати
ул. 15-ти Корпус бр. 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо


Охрид

Банкомати
Автобуска станица - Делфина Турс
ул. 15-ти Корпус бр. 1
Инфо

АТМ Меѓународен Аеродром Скопје

Скопје

Банкомати
ул. Босфор бр. 1 Мралино


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Меѓународен Аеродром Скопје

Скопје

Банкомати
АТМ Меѓународен Аеродром Скопје
ул. Босфор бр. 1 Мралино
Инфо
Меѓународен Аеродром Скопје

АТМ - Стара Скопска Чаршија

Скопје

Банкомати
ул. Архиепископ Ангелариј бр.1 Скопје.


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Стара Скопска Чаршија

Скопје

Банкомати
АТМ - Стара Скопска Чаршија
ул. Архиепископ Ангелариј бр.1 Скопје.
Инфо
Стара Скопска Чаршија

Аеродром „Св. Апостол Павле"

Охрид

Банкомати
Охрид


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
TAV Аеродром - Охрид

Охрид

Банкомати
Аеродром „Св. Апостол Павле"
Охрид
Инфо
TAV Аеродром - Охрид

АТМ - Point Retail Park

Скопје

Банкомати
Бул. Македонско Косовска Бригада бр.67


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Point Retail Park

Скопје

Банкомати
АТМ - Point Retail Park
Бул. Македонско Косовска Бригада бр.67
Инфо
Point Retail Park

ATM - KFC-OKTA Автокоманда

Скопје

Банкомати
Бул. Александар Македонски бр.10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
KFC-OKTA Автокоманда

Скопје

Банкомати
ATM - KFC-OKTA Автокоманда
Бул. Александар Македонски бр.10
Инфо
KFC-OKTA Автокоманда

АТМ Книжара Култура

Скопје

Банкомати
ул. Македонија 33, 1000 Скопје


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Плоштад „Македонија“

Скопје

Банкомати
АТМ Книжара Култура
ул. Македонија 33, 1000 Скопје
Инфо
Плоштад „Македонија“

АТМ - БЕЗИСТЕН БИТОЛА

Битола

Банкомати
Безистен Бул.1 Мај


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Безистен

Битола

Банкомати
АТМ - БЕЗИСТЕН БИТОЛА
Безистен Бул.1 Мај
Инфо
Безистен

ATM РАМСТОР ГОРНО ЛИСИЧЕ

Скопје

Банкомати
Рамстор Горно Лисиче


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Рамстор - Горно Лисиче

Скопје

Банкомати
ATM РАМСТОР ГОРНО ЛИСИЧЕ
Рамстор Горно Лисиче
Инфо
Рамстор - Горно Лисиче

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 2

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Аеродром

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 2
Бул. Јане Сандански 12
Инфо
Аеродром

АТМ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА

Скопје

Банкомати
Бул. Партизански Одреди 22


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Градска Библиотека - Браќа Миладиновци

Скопје

Банкомати
АТМ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА
Бул. Партизански Одреди 22
Инфо
Градска Библиотека - Браќа Миладиновци

АТМ ВЕРО ЏАМБО

Скопје

Банкомати
Бул. Кочо Рацин


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Веро Џамбо

Скопје

Банкомати
АТМ ВЕРО ЏАМБО
Бул. Кочо Рацин
Инфо
ТЦ Веро Џамбо

АТМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
Бул. Мајка Тереза


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Клинички Центар

Скопје

Банкомати
АТМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР
Бул. Мајка Тереза
Инфо
Клинички Центар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
Ул. Даме Груев 10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Центар

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР
Ул. Даме Груев 10
Инфо
Центар

АТМ ЕКПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА 1

Скопје

Банкомати
ул. Орце Николов бр. 54
078305815

bogatinovskam@gmail.com
Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Централа 1

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА 1
ул. Орце Николов бр. 54
Инфо
Централа 1

АТМ ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Скопје

Банкомати
Ул. 34 бр. 22


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
БП Дени Интернационал Илинден

Скопје

Банкомати
АТМ ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Ул. 34 бр. 22
Инфо
БП Дени Интернационал Илинден

АТМ МАКПЕТРОЛ ВЛАЕ

Скопје

Банкомати
Бул. Партизански Одреди бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
БП Макпетрол Влае

Скопје

Банкомати
АТМ МАКПЕТРОЛ ВЛАЕ
Бул. Партизански Одреди бб
Инфо
БП Макпетрол Влае

АТМ ДУЌАН КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
ул. Народни Херои 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Расадник - Кисела Вода

Скопје

Банкомати
АТМ ДУЌАН КИСЕЛА ВОДА
ул. Народни Херои 12
Инфо
Дуќан Расадник - Кисела Вода

АТМ ДУЌАН ДРАЧЕВО

Скопје

Банкомати
ул. Иван Хаџиниколов 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Драчево

Скопје

Банкомати
АТМ ДУЌАН ДРАЧЕВО
ул. Иван Хаџиниколов 12
Инфо
Дуќан Драчево

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
ул. 11 Октомври 34


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кисела Вода - 11 Октомври

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА
ул. 11 Октомври 34
Инфо
Кисела Вода - 11 Октомври

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Скопје

Банкомати
ул. Мице Козар 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Ѓорче Петров

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Мице Козар 1
Инфо
Ѓорче Петров

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ

Скопје

Банкомати
Бул. Партизански Одреди 101


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Карпош

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ
Бул. Партизански Одреди 101
Инфо
Карпош

АТМ ДУЌАН ГОСТИВАР

Гостивар

Банкомати
ул. Мајор Чеде Филипоски 246


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Гостивар

Гостивар

Банкомати
АТМ ДУЌАН ГОСТИВАР
ул. Мајор Чеде Филипоски 246
Инфо
Дуќан Гостивар

АТМ БОЛНИЦА КУМАНОВО

Куманово

Банкомати
ул. 11 Октомври


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Општа Болница Куманово

Куманово

Банкомати
АТМ БОЛНИЦА КУМАНОВО
ул. 11 Октомври
Инфо
Општа Болница Куманово

АТМ ТОП МАРКЕТ ОХРИД

Охрид

Банкомати
ул. Димитар Влахов бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТОП Маркет Охрид

Охрид

Банкомати
АТМ ТОП МАРКЕТ ОХРИД
ул. Димитар Влахов бб
Инфо
ТОП Маркет Охрид

АТМ ДУЌАН БИТОЛА

Битола

Банкомати
Васко Каранѓелевски бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Битола

Битола

Банкомати
АТМ ДУЌАН БИТОЛА
Васко Каранѓелевски бб
Инфо
Дуќан Битола

АТМ ДУЌАН ДЕМИР ХИСАР

Битола

Банкомати
ул. Гоце Делчев 27/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Демир Хисар

Битола

Банкомати
АТМ ДУЌАН ДЕМИР ХИСАР
ул. Гоце Делчев 27/1
Инфо
Дуќан Демир Хисар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА МЕДИЦИНСКИ ОХРИД

Скопје

Банкомати
ул. Марко Цепенков бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Охрид - Медицински центар

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА МЕДИЦИНСКИ ОХРИД
ул. Марко Цепенков бб
Инфо
Охрид - Медицински центар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА МИНИМАРКЕТ ОХРИД

Охрид

Банкомати
ул. Билјанини Извори 3А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Охрид

Охрид

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА МИНИМАРКЕТ ОХРИД
ул. Билјанини Извори 3А
Инфо
Охрид

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД

Скопје

Банкомати
бул. Македонски Просветители 19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Охрид

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД
бул. Македонски Просветители 19
Инфо
Охрид

АТМ ЕКСПОЗИТУРА РЕСЕН

Ресен

Банкомати
ул. Јосиф Јосифоски бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Ресен

Ресен

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА РЕСЕН
ул. Јосиф Јосифоски бб
Инфо
Ресен

АТМ АПТЕКА ВИА ФАРМ

Струга

Банкомати
ул. Ристо Крле 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Аптека Виа Фарм Струга

Струга

Банкомати
АТМ АПТЕКА ВИА ФАРМ
ул. Ристо Крле 1
Инфо
Аптека Виа Фарм Струга

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Банкомати
ул. Илинденска 11


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кавадарци

Кавадарци

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска 11
Инфо
Кавадарци

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП

Прилеп

Банкомати
ул. Јоска Јорданоски 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Прилеп

Прилеп

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП
ул. Јоска Јорданоски 12
Инфо
Прилеп

АТМ ДУЌАН КОЧАНИ

Кочани

Банкомати
ул. Маршал Тито 97


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ИГМ Градба Кочани

Кочани

Банкомати
АТМ ДУЌАН КОЧАНИ
ул. Маршал Тито 97
Инфо
ИГМ Градба Кочани

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ

Кочани

Банкомати
ул. Маршал Тито 11/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кочани

Кочани

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ
ул. Маршал Тито 11/1
Инфо
Кочани

АТМ ДУЌАН ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Ванчо Прке бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Штип

Штип

Банкомати
АТМ ДУЌАН ШТИП
ул. Ванчо Прке бб
Инфо
Дуќан Штип

АТМ ДУЌАН ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Славонска Пожега 5


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Штип

Штип

Банкомати
АТМ ДУЌАН ШТИП
ул. Славонска Пожега 5
Инфо
Дуќан Штип

АТМ КИСИ ТРЕЈД СТРУМИЦА

Струмица

Банкомати
ул. Гоце Делчев 49


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Киси Трејд Струмица

Струмица

Банкомати
АТМ КИСИ ТРЕЈД СТРУМИЦА
ул. Гоце Делчев 49
Инфо
Киси Трејд Струмица

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

Струмица

Банкомати
ул. Ленинова 47


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Струмица

Струмица

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА
ул. Ленинова 47
Инфо
Струмица

ЦЕНТРАЛА 2

Скопје

Експозитури
ул. Македонија бр. 34
+389 (0)2 3200 653
Раководител: Марија Петкова
Marija.Petkova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Централа 2

Скопје

Експозитури
ЦЕНТРАЛА 2
ул. Македонија бр. 34
Инфо
Централа 2

БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Експозитури
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
+389 (0)2 3245 210
Раководител Снежана Лотеска
Snezhana.Loteska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Буњаковец

Скопје

Експозитури
БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Инфо
Буњаковец

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2

Скопје

Експозитури
ул. Ѓорче Петров бр. 33
+389 (0)2 2050 514 
Раководител: Филип Чижбановски
Filip.Cizbanovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Ѓорче Петров - Pet Friendly 🐾

Скопје

Експозитури
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Инфо
Ѓорче Петров - Pet Friendly 🐾

КАПИШТЕЦ

Скопје

Експозитури
ул. Народен фронт бр.19
+389 (0)2 3 222 902, 3 217 692
Раководител: Мирјана Спасевска
Mirjana.Spasevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Капиштец

Скопје

Експозитури
КАПИШТЕЦ
ул. Народен фронт бр.19
Инфо
Капиштец

ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Експозитури
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
+389 (0)2 3074 750
Раководител: Горан Маркоски
Goran.Markoski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
ТЦ Лепокарија - Pet Friendly 🐾

Скопје

Експозитури
ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Инфо
ТЦ Лепокарија - Pet Friendly 🐾

ЧАИР

Скопје

Експозитури
ул. Џон Кенеди бр.155
+389 (0)2 2601 013, 2600 262
Раководител: Мирејета Рамадани
Mirejeta.Ramadani@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Чаир

Скопје

Експозитури
ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Инфо
Чаир

АВТОКОМАНДА

Скопје

Експозитури
Бул.Интернационални Бригади бр.15 Скопје
+389 (0)2 3173 593, 3172 270
Раководител: Марија Јаневска
Marija.Janevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Автокоманда

Скопје

Експозитури
АВТОКОМАНДА
Бул.Интернационални Бригади бр.15 Скопје
Инфо
Автокоманда

ЦЕНТАР

Скопје

Експозитури
ул. Даме Груев бр. 7
+389 (0)2 3256 832
Раководител: Марјан Спасевски
Marjan.Spasevski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
ЦЕНТАР

Скопје

Експозитури
ЦЕНТАР
ул. Даме Груев бр. 7
Инфо
ЦЕНТАР

АЕРОДРОМ 1

Скопје

Експозитури
Бул. Јане Сандански бр. 113/Б
+389 (0)2 2400 127, 2403 073
Раководител: Никица Ѓорѓевски
Nikica.Gjorgevski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Аеродром

Скопје

Експозитури
АЕРОДРОМ 1
Бул. Јане Сандански бр. 113/Б
Инфо
Аеродром

ОХРИД - Мини Маркет

Охрид

Експозитури
Ул.Никола Карев бр.2 Охрид
+389 (0)46 267 800
Раководител: Александра Мицеска
aleksandra.miceska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Охрид - Мини Маркет

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Мини Маркет
Ул.Никола Карев бр.2 Охрид
Инфо
Охрид - Мини Маркет

КИЧЕВО

Кичево

Експозитури
Бул. Ослободување бр.20
+389 (0)45 222 300, 224 450
Раководител: Драгица Ристоска
Dragica.Ristoska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кичево

Кичево

Експозитури
КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Инфо
Кичево

ШТИП

Штип

Експозитури
ул. Јосиф Ковачев бр.15
+389 (0)32 391 764, 384 706, 032 384 707
Раководител: Благој Димитров
Blagoj.Dimitrov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Штип

Штип

Експозитури
ШТИП
ул. Јосиф Ковачев бр.15
Инфо
Штип

ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Експозитури
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
+389 (0)34 213 803, 218 464
Раководител: Илија Стојанов
Ilija.Stojanov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Гевгелија

Гевгелија

Експозитури
ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Инфо
Гевгелија

КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Експозитури
ул. Илинденска бр. 11
+389 (0)43 400 008
Раководител: Васко Мукаетов
Vasko.Mukaetov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кавадарци

Кавадарци

Експозитури
КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска бр. 11
Инфо
Кавадарци

НЕГОТИНО

Неготино

Експозитури
ул. Ацо Аџи Илов бр. 10
+389 (0)43 365 178
Раководител: Тошко Дафков
Toshko.Dafkov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Неготино

Неготино

Експозитури
НЕГОТИНО
ул. Ацо Аџи Илов бр. 10
Инфо
Неготино

КУМАНОВО

Куманово

Експозитури
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
+389 (0)31 411 833, 439 980
Раководител: Љубомир Попов
Ljubomir.Popov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Куманово

Куманово

Експозитури
КУМАНОВО
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
Инфо
Куманово

СТРУМИЦА

Струмица

Експозитури
Ул. Ленинова бр.17 Струмица
+389 (0)34 340 812, 327 201
Раководител: Павлинка Синдраковска
Pavlinka.Sindrakovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Струмица

Струмица

Експозитури
СТРУМИЦА
Ул. Ленинова бр.17 Струмица
Инфо
Струмица

БИТОЛА

Битола

Експозитури
ул. 1 Мај бр. 1
+389 (0)47 220 160, 203 205
Раководител: Горан Петровски
goran.petrovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Битола

Битола

Експозитури
БИТОЛА
ул. 1 Мај бр. 1
Инфо
Битола

ТЕТОВО

Тетово

Експозитури
ул. Илинденска бр. 1/1
+389 (0)44 353 700, 353 430
Раководител: Анета Јаневска Евгениевска
Aneta.Janevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Тетово

Тетово

Експозитури
ТЕТОВО
ул. Илинденска бр. 1/1
Инфо
Тетово

ВЕЛЕС

Велес

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.1
+389 (0)43 212 177, 212 935
Раководител: Петре Димовски
petre.dimovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Велес

Велес

Експозитури
ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Инфо
Велес

ГОСТИВАР 1

Гостивар

Експозитури
ул. Илинденска бр. 12
+389 (0)42 221 551
Раководител: Исљам Неби
Isljam.Nebi@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Гостивар 1

Гостивар

Експозитури
ГОСТИВАР 1
ул. Илинденска бр. 12
Инфо
Гостивар 1

КОЧАНИ

Кочани

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.11/1
+389 (0)33 270 611, 271 355
Раководител Миро Фатал
Miro.Fatal@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кочани

Кочани

Експозитури
КОЧАНИ
ул. Маршал Тито бр.11/1
Инфо
Кочани

СТРУГА

Струга

Експозитури
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга
+389 (0)46 784 260, 780 788
Раководител: Симе Пејоски
Sime.Pejoski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Струга

Струга

Експозитури
СТРУГА
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга
Инфо
Струга

ПРИЛЕП

Прилеп

Експозитури
Ул. Јоска Јорданоски бр.2
+389 (0) 48 400 302
Раководител: Ивана Грујовска
Ivana.Grujovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Прилеп

Прилеп

Експозитури
ПРИЛЕП
Ул. Јоска Јорданоски бр.2
Инфо
Прилеп

ВИНИЦА

Виница

Експозитури
ул.Пионерска 2 бр.1
+389(0)33 444 496 ,444 497
Раководител: Весна Сенесова
Vesna.Senesova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Виница

Виница

Експозитури
ВИНИЦА
ул.Пионерска 2 бр.1
Инфо
Виница

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 1

Скопје

Експозитури
Ул.Мице Козар бр.1 Скопје
+389 (0)2 2050 260
Раководител: Ивана Ѓорѓиева
Ivana.Gjorgieva@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо


Скопје

Експозитури
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 1
Ул.Мице Козар бр.1 Скопје
Инфо

РЕСЕН

Ресен

Експозитури
Ул.Јосиф Јосифовски бб
+389 (0)47 451 905
Раководител: Жанета Илиевска
Zhaneta.Ilievska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб :
Инфо
Ресен

Ресен

Експозитури
РЕСЕН
Ул.Јосиф Јосифовски бб
Инфо
Ресен

ОХРИД - Медицински центар

Охрид

Експозитури
Ул.Марко Цепенков бб
+389 (0)46 250 860


Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Охрид - Медицински центар

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Медицински центар
Ул.Марко Цепенков бб
Инфо
Охрид - Медицински центар

ЦЕНТРАЛА 1

Скопје

Експозитури
ул. Орце Николов бр. 54
+389 (0)2 3167 699 / 3200- 639
Раководител: Игор Каланоски
Igor.Kalanoski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : Не работи
Инфо
Централа 1

Скопје

Експозитури
ЦЕНТРАЛА 1
ул. Орце Николов бр. 54
Инфо
Централа 1

СКОПЈЕ - 11 ОКТОМВРИ

Скопје

Експозитури
Бул. 11 Oктомври бр.34
+389 (0)2 3223545
Раководител: Соња Христовска
sonja.hristovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
11 Октомври

Скопје

Експозитури
СКОПЈЕ - 11 ОКТОМВРИ
Бул. 11 Oктомври бр.34
Инфо
11 Октомври

ВИП

Скопје

Експозитури
Ул.Орце Николов бр.54 Скопје
+389 (0)2 15 050
Раководител: Гоце-Гого Стерјадовски
Goce-Gogo.Sterjadovski@sparkasse.mk, jasmina.dijanisieva-milosevska@sparkasse.mk, renata.stefanovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Централа 1 - ВИП

Скопје

Експозитури
ВИП
Ул.Орце Николов бр.54 Скопје
Инфо
Централа 1 - ВИП

АЕРОДРОМ 2

Скопје

Експозитури
Бул. Јане Сандански бр. 12
+389 (0)2 2400 265
Раководител: Сузана Христова
Suzana.Hristova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб :
Инфо
Аеродром 2

Скопје

Експозитури
АЕРОДРОМ 2
Бул. Јане Сандански бр. 12
Инфо
Аеродром 2

ГОСТИВАР 2

Гостивар

Експозитури
Ул.Илинденска бр.109 Гостивар
+389 (0)42 221 613


Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Гостивар 2

Гостивар

Експозитури
ГОСТИВАР 2
Ул.Илинденска бр.109 Гостивар
Инфо
Гостивар 2

КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Експозитури
Ул. Сава Ковачевиќ бр.10 Скопје
+389 (0)2 2720 750
Раководител: Марија Наумова
marija.naumova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Експозитури
КИСЕЛА ВОДА
Ул. Сава Ковачевиќ бр.10 Скопје
Инфо
Кисела Вода

ОХРИД - Централа

Охрид

Експозитури
ул. Македонски Просветители 19, Охрид
046 201600 / 046 231161
Раководител: Билјана Буџакоска
Biljana.Budzakoska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Охрид - Централа

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Централа
ул. Македонски Просветители 19, Охрид
Инфо
Охрид - Централа

КАРПОШ

Скопје

Експозитури
Бул.Партизански одреди бр.101
+389 (0)2 3090 295
Раководител: Спасе Спасевски
Spase.Spasevski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Карпош

Скопје

Експозитури
КАРПОШ
Бул.Партизански одреди бр.101
Инфо
Карпош