• 2016 10 Октомври
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - 11ТИ ОКТОМВРИ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - 11ТИ ОКТОМВРИ

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 11 Октомври 2016 година (вторник), Денот на народното востание е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи во вторник, 11-ти октомври 2016 година.

Во среда, 12.10.2016 година Шпаркасе Банка ќе работи со редовен режим на работа.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка.