• 2017 24 Октомври
    Соопштенија НОВ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КАРТИЧНО РАБОТЕЊЕ

НОВ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КАРТИЧНО РАБОТЕЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека почнувајќи од 01.11.2017 година телефонскиот број за корисничка поддршка за картично работење е променет.

Во иднина за сите ваши потреби обратете се на телефонскиот број на Контакт центарот на Банката 02/3200 600, кој ви стои на располагање 24/7.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка