atm_s_02
  • 2018 16 Јули
    Соопштенија Известување- Банкомати

Почитувани,

Би сакале да Ве известиме дека од денес повлечени од употреба ќе бидат банкоматите Макпетрол Бутел на Ул.Бутелска бб и Бензиска пумпа Макпетрол на Индустриска бб .

Листата со останати банкомати може да ја погледнете со пристапување на следниот линк

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија