• 2018 3 Декември
    Известувања Известување за клиенти - Релокација на банкомат ТЦ Бисер

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонијa изврши релокација на банкомат “АТМ ТЦ Бисер Никофон” (релоцирање од еден дуќан во друг), новата локација е Трговски центар Бисер, бул.Јане Сандански бр.82, Скопје, локал 54.

Повеќе информации за мрежата на експозитури и локатор на банкомати на Шпаркасе Банка Македонија можeте да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија