• 2019 3 Јуни
    Известувања Известување за неработен ден - Рамазан Бајрам

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 04 јуни 2019 година (вторник), „Рамазан Бајрам“, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 04.06.2019 година (вторник).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија