neraboten_s_02
  • 2019 1 Август
    Соопштенија Известување за неработен ден - 02 август Илинден

Почитувани,

Согласно информацијата од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ (“Службен весник на РСМ”, бр.21/98 и 18/07), 02 август 2019 година (петок), Ден на Републиката (Илинден), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи утре (петок) 02 август 2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија