• 2019 6 Декември
    Известувања Известување за неработен ден „Св. Климент Охридски"

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2019 година (недела), односно 9 декември 2019 година (понеделник), „Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи во понеделник, 9 декември 2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија