img_02
  • 2020 11 Февруари
    Известувања Затворање на Експозитура Центар

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Експозитурата – Центар, на ул. Никола Вапцаров бр. 18 ќе работи заклучно со 15.02.2020 година.

Се упатуваат клиентите да ги користат услугите во најблиската експозитура, Експозитура – Централа која работи со редовно работно време од 08:30 до 18:00 часот.

Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се повлекување готовина на банкомат, мобилно банкарство и електронско банкарство.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија