Rab_vreme_002
  • 2020 4 Јуни
    Соопштенија Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 28 август, петок, Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Р. С. Македонија.  

Банката нема да работи на 28.08 2020 година (петок), а во сабота ќе работи експозитура Централа со редовно работно време од 09 до 12 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија