• 2016 5 Јануари
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БАДНИК И БОЖИЌ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БАДНИК И БОЖИЌ

Согласно информацијата на Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празници на РМ, 6-ти Јануари 2016 (среда) Бадник, ден пред Божиќ, е неработен ден за сите граѓани од православна вероисповед и 7-ми Јануари 2015 (четврток), првиот ден на Божиќ според православниот календар е неработен ден за сите граѓани на РМ.

Прв работен ден по празниците е 08.01.2016 година (петок).

Шпаркасе Банка Ви посакува среќни празници!