• 2016 18 Јануари
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БОГОЈАВЛЕНИЕ (ВОДИЦИ)

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БОГОЈАВЛЕНИЕ (ВОДИЦИ)

Почитувани клиенти,

Согласно информацијата на Министерство за труд и социјална политика и Законот за празници на РМ, 19.01.2016 г (вторник), Богојавление (Водици) е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

Ве информираме дека Шпаркасе Банка Македонија нема да работи вторник 19.01.2016 година.

Прв работен ден по празникот е 20.01.2016 година (среда).

Среќен празник,

Шпаркасе Банка Македонија