• 2016 5 Февруари
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека од понеделник 15.02.2016 година (со почеток од 12:00 часот), услугите на Експозитурата во Струга ќе можете да ги користите на новата локација, ул.Маршал Тито бр. 1/1. Експозитурата ќе биде во функција на постоечката локација (ул. 15-ти Корпус бр.2) заклучно со четврток 11.02.2016 година. Изменетиот режим на работно време е прилагоден само за периодот на релоцирање на експозитурата на новата локација, по што експозитурата ќе продолжи да функционира со редовното работно време.

Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат и електронско банкарство NetBanking.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА