• 2016 20 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, можен е прекин во работењето на банкоматите кои се наоѓаат во Eкспозитурите на Банката во четврток 21.04.2016 година во периодот од 17:00 до 18:00 часот.

Достапни за услуга ќе Ви бидат останати банкомати:

Назив

Адреса

Град

ТЦ Рамстор Lobby

ул.Св. Кирил и Методиј бр.13

1000 Скопје

ТЦ Бисер Никофон

бул.Јане Сандански бб

1000 Скопје

Макпетрол Lobby

ул.Индустриска бб

1000 Скопје

Кисела Вода

ул. Сава Ковачевиќ бр. 43

1000 Скопје

Авио турс

бул. Кочо Рацин бр.7

1000 Скопје

ГТЦ

кеј 13 Ноември бб

1000 Скопје

City mall

ул. Љубљанска бр.4

1000 Скопје

Макпетрол Бутел

ул. Бутелска бб

1000 Скопје

ТЦ Принц

ул.Лазо Трповски бр.88

1000 Скопје

КАМ Маркет

Ул.Козле бр.53

1000 Скопје

Комплекс Летница

ул.Климент Охридски бб

6000 Охрид

Кај Чинарот

ул.7ми Ноември бр.2

6000 Охрид

Гевгелија, дуќан

ул.Слободан Митров Данко бр.78

1480 Гевгелија

Хотел Фламинго Богородица

Ул.Граничен Премин Богородица бр.13

1480 Гевгелија

Дом на култура

ул.7-ми Септември бр.13

1430 Кавадарци

Тобако

ул.Маршал Тито бр.1

1300 Куманово

Киро Дандаро

ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје

7000 Битола

Берово

ул.Маршал Тито бб

2330 Берово

Тетово, дуќан

ул.167 бр.168

1200 Тетово

Тетово Рамстор Lobby

ул. Маршал Тито бр.1

1200 Тетово

Велес, дуќан

ул.Благој Ѓорев бр.42

1400 Велес

Пехчево

ул.Индустриска локал бр.19

2326 Пехчево

Ви благодариме на разбирањето.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка