• 2016 22 Јуни
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, можен е прекин во работењето на ПОС уредите во петок 24.06.2016г. во периодот од 07:00 до 08:00.

Ви благодариме на разбирањето.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка