• 2016 4 Јули
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА РАМАЗАН БАЈРАМ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА РАМАЗАН БАЈРАМ

Почитувани,

Согласно информација на Министерство за труд и социјална политика и согласно Законот за празници на РМ, 5-ти јули 2016 година (вторник), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден на сите граѓани на РМ.

Банката нема да работи во вторник, 5-ти јуни2016 година.

Во среда 06.07.2016 година Шпаркасе Банка Македонија ќе работи со редовен работен режим.

Им го честитаме Рамазан Бајрам на граѓаните од муслиманската вероисповест.

Шпаркасе Банка Македонија