• 2016 24 Ноември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани клиенти,

Во периодот од 26.11.2016 од 19:00 часот до 27.11.2016 19:00 часот ќе се врши надградба на системот, поради што системот за Електронско Банкарство нема да биде достапен.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје