• 2016 2 Декември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот на Банката, услугата за Електронско банкарство ќе биде во прекин од 01:00 до 01:30 часот на 04.12.2016 година (недела).

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје