• 2016 7 Декември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани клиенти,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2016 година (четврток), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи во четврток 8 декември 2016 година.

Во петок 9 декември Шпаркасе Банка ќе работи со редовен режим на работа.

Ви посакуваме среќен празник!