• 2016 30 Декември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

Почитувани клиенти,

Согласно информацијата од Министерство за труд и социјална политика, согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 1 јануари 2017 година (недела), Нова Година, односно 2 јануари 2017 година (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка Македонија Ви посакува Среќна Нова година.