• 2017 9 Јануари
    Соопштенија Известување за клиенти - Проблем со напојувањето на електрична енергија

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради проблем со напојувањето на електрична енергија дел од телефонските линии се вон употреба. За поддршка за електронско банкарство можете да се обратите на телефонскиот број 02/3200-618.

Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

Шпаркасе Банка,

Банка на вашето семејство