• 2017 13 Јануари
  Соопштенија ШПАРКАСТИЧНА НАГРАДНА ИГРА - ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ

ШПАРКАСТИЧНА НАГРАДНА ИГРА - ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра "Шпаркастична наградна игра! Купувај со картичките MasterCard на Шпаркасе Банка и освој вредни награди" беше одржано на ден 13.01.2017 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:

 1. Дијана Рикаловска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
 2. Весна Дончева, нотар;
 3. Димитар Георгиевски, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Листа со добитници:

Добитници на награди Мобилен телефон Apple iPhone 7

 • АСМИР ЈАХОСКИ Кичево
 • ВЕСНА МИХАЈЛОВА Скопје
 • МАРИЈА МИЛЕВСКА Скопје
 • ТРАЈЧЕ ТРАЈЧЕСКИ Скопје
 • МАЈА МАЛАХОВА Скопје

Скутер Piaggio Liberty

 • ДОБРЕ МЛАДЕНОВ Карбинци

Автомобил Opel Astra

 • ИГОР ИЛИЕСКИ Прилеп

Со почит,

Шпаркасе Банка