• 2017 22 Март
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

Почитувани,

Поради надградба на системот за електронско банкарство, услугата ќе биде во прекин 30 минути започнувајќи од 20:30 часот на 22.03.2017 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје