• 2017 29 Март
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

Почитувани,

Поради надградба на системот за електронско банкарство, Ве известуваме дека се можни прекини во достапноста на услугата во периодот од 01:00 до 03:00 часот во четврток, 30.03.2017 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје