• 2017 4 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

Почитувани,

Поради надградба на системот за електронско банкарство, Ве известуваме дека се можни прекини во достапноста на услугата во периодот од 01:30 до 02:00 часот во среда, 05.04.2017 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје