• 2017 27 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ

Почитувани,

Ве известуваме дека пензијата за месец април за сите корисници на услугата „Пензија на 1-ви“ ќе биде исплатена утре (петок) на 28.04.2017 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје