• 2017 4 Мај
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

Почитувани,

Поради надградба на системот за електронско банкарство, услугата ќе биде во прекин денес 04.05.2017 година, од 22:00 до 22:30 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје