• 2017 26 Мај
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА

ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 27.05.2017 (сабота) експозитурата на Шпаркасе Банка во Гевгелија нема да работи поради изведување на активности од страна на ЕВН и недостиг на електрична енергија.

Во овој период, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на банкарски трансакции и услуги, односно банкоматот кој е лоциран на ул. Слободан Митров Данко бр.78 и електронското банкарство.

Експозитурата ќе продолжи да работи со редовно работно време на ден 29.05.2017 (понеделник).

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје