• 2017 23 Јуни
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 25 јуни 2017 година (недела), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, односно 26 јуни 2017 година (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка нема да работи на 26 јуни 2017 година (понеделник).

Шпаркасе Банка Македонија им го честита Рамазан Бајрам на сите од муслиманска вероисповед.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје