• 2017 19 Јули
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради редовно одржување и надградба на електронското банкарство, истото ќе биде во прекин денес 19.07.2017г. во периодот од 22:00 до 22:30 часот.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје