• 2017 27 Јули
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР

ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР

Драги клиенти,

Ве известуваме дека Експозитура Дебар ќе работи со изменет работен режим, односно ќе работи од понеделник до петок од 08.30ч. до 16.30ч. Во сабота Експозитурата нема да работи.

Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје