• 2017 1 Август
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИЛИНДЕН

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИЛИНДЕН

Почитувани,

Согласно информацијата на Министерство за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ, 02.08.2017 година (среда), Денот на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи утре 02.08.2017 година (среда). Прв работен ден по празникот е четврток 03.08.2017 година.

Честит празник!

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје