• 2017 4 Септември
    Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА И КНИЖАРНИЦАТА АЛБИ СО ПОДАРОЦИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

ШПАРКАСЕ БАНКА И КНИЖАРНИЦАТА АЛБИ СО ПОДАРОЦИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

Драги ученици и родители,

Ги започнавте подготовките за новата учебна година?

Заедно со Алби и Шпаркасе Банка може да тргнете во вистински шопинг со вашите најмили и комплетно да се опремите со одличен училишен прибор, нов ранец, тетратки по квадратчиња или линии, моливи и гуми… и сè она што е потребно за успешен почеток!

Разгледајте ја одличната понуда на следниот линк https://albi.com.mk/ и искористете ги супер попустите за плаќање со платежна картичка од Шпаркасе Банка во периодот од 04.09 – 30.09.2017 г., во продавниците на книжарницата Алби, во Скопје и Охрид.

Oдличен подарок за почетокот на новата учебна година - Медо Штедо касичка за сите плаќања со платежна картичка од Шпаркасе Банка за износ поголем од 2.500 денари, а за сите останати - тетратки, сложувалки, ЦД-а!

За успешна учебна година со многу знаење и одлични оценки!