• 2017 7 Септември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 септември 2017 година (петок), Денот на независноста е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Ве известуваме дека Банката нема да работи на 08 септември 2017 година (петок),

Во сабота експозитурите на Шпаркасе Банка ќе продолжат да работат со нормален режим на работа.

Шпаркасе Банка им го честита Денот на независноста на сите граѓани.