• 2017 11 Октомври
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2017 година (среда), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка Македонија нема да работи на 11 октомври 2017 година (среда)

Во (четврток) 12 октомври 2017 година Шпаркасе Банка продолжува со нормален режим на работа.

Шпаркасе Банка им го честита Денот на народното востание на сите граѓани.