• 2019 18 Јануари
    Известувања Известување за неработен ден - 19.01.2019 г. (Водици)

Почитувани клиенти,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2019 година (сабота), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

Воедно, Ве информираме дека експозитурите на Шпаркасе Банка нема да работат на ден 19.01.2019 (сабота) година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија