• 2019 30 Април
    Известувања Известување за неработен ден - 1 ви Мај

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно со Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на РСМ,, бр.21/98 и 18/07), 1 мај 2019 година (среда), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи на 1 мај 2019 година (среда).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија