• 2019 6 Мај
    Известувања Известување за клиенти - Работно време на експозитурите на ден 7 мај

Почитувани клиенти,

По повод посетата на Папата Франциск во Скопје на ден 7 мај, Ве известуваме дека Експозитура Центар, која се наоѓа на ул. Никола Вапцаров бр.18, нема да работи.

Останатите експозитури ќе работат со редовно работно време.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија