• 2019 12 Јули
    Соопштенија Поставен нов банкомат на Аеродромот Св. Апостол Павле - Охрид

Почитувани,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија со цел проширување на својата мрежа на поставени банкомати и обезбедување на што поголема достапност на услугите постави нов банкомат со нова локација, Аеродромот СВ. Апостол Павле - Охрид

Повеќе информации за производите и услугите на Шпаркасе Банка Македонија, АД Скопје, како и мрежата на експозитури и локатор на банкомати можeте да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија,