• 2020 25 Февруари
    Соопштенија Можен прекин на сервисите за електронско и мобилно банкарство

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 27.02.2020 година во периодот од 00:00 до 01:00 часот можни се прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија