• 2020 4 Јуни
    Соопштенија Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 05 јуни 2020 година (петок), Духовден, петок пред Духовден е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Р.С. Македонија.

Банката нема да работи утре 05 јуни 2020 година (петок), а прв работен ден по празникот е 08.06.2020 година (понеделник).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија