• 2020 24 Јули
    Известувања Известување за Експозитура Буњаковец

Почитувани,

Ве известуваме дека Експозитура Буњаковец ќе биде привремено затворена, поради технички причини. Експозитурата ќе продолжи да работи со редовно работно време од 4ти Август. 

Се замолуваат клиентите да се обратат во некоја од најблиските експозитури во Скопје. Локациите можете да ги погледнете на следниот линк: https://bit.ly/3eMYInl.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија