facebook
you-tube
Барај
Банкомати

 

Шпаркасе Банка воведе нови иновативни банкомати,  на кои може да вршите депонирање на средства на Вашата трансакциска сметка или кредитна картичка, или пак да ја искористите функцијата за менувачко работење. Со овие банкомати Вие го заштедувате Вашето време и ги избегнувате редиците за чекање на шалтер. Овие банкомати може да ги пронајдете на следните локации:

  • Експозитура Централа на ул. Македонија 9-11, Скопје
  • Експозитура Центар на ул. Никола Вапцаров бр.18, Скопје
  • Експозитура Јане Сандански на бул. Јане Сандански бр.113б, Скопје
  • КАМ Маркет Козле на ул. Козле бб, Скопје
  • Хотел ИБИС на ул. Орце Николов бр. 55, Скопје
  • ТЦ Скопје Сити Мол на ул. Љубљанска бр.4, Скопје
  • ТЦ Рамстор Тетово на ул. Маршал Тиро бр.1, Тетово

На следниот линк може да ја погледнете целосната листа на банкомати.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје