facebook
you-tube
Happy Weekend

Промотивна понуда за корисниците на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic и Visa Gold издадени од Шпаркасе Банка Македонија.

Во период од месец Ноември 2016, заклучно со месец Декември 2017 година секој последен викенд од месецот, како и викендите за Божиќ и Велигден, имате можност за подигнување на готовина без провизија од банкоматите на Шпаркасе Банка Македонија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу, започнувајќи од петок во 00:00 часот, па се до недела во 24:00 часот:

Месец

Happy   Weekend

Почеток (петок) 

Крај (недела)

Ноември 2016

25.11.2016

27.11.2016

Декември 2016 

30.12.2016

02.01.2017 (понеделник)

Јануари 2017  06.01.2017 08.01.2017

Јануари 2017

27.01.2017

29.01.2017

Февруари 2017

24.02.2017

26.02.2017

Март 2017

24.03.2017

26.03.2017

Април 2017 14.04.2017 17.04.2017

Април 2017

28.04.2017

30.04.2017

Мај 2017

26.05.2017

28.05.2017

Јуни 2017

23.06.2017

25.06.2017

Јули 2017

28.07.2017

30.07.2017

Август 2017

25.08.2017

27.08.2017

Септември 2017

22.09.2017

24.09.2017

Октомври 2017

27.10.2017

29.10.2017

Ноември 2017

24.11.2017

26.11.2017

Декември 2017

29.12.2017

31.12.2017

 

Промотивната понуда важи само за подигнувањето на готовина од банкоматите на Шпаркасе Банка Македонија.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје