facebook
you-tube
Барај
Соработка со медиумите

Почитувани претставници на медиумите,


Се надеваме дека овде ќе ги најдете потребните информации кои би можеле да ви бидат од корист при вашата работа. Наша цел е да ви обезбедиме релевантни, транспарентни и целосни информации од сферата на вашиот интерес. Се разбира, ви стоиме на располагање, за сите дополнителни информации кои не се наоѓаат на нашата страница. Ќе се потрудиме во што пократок рок да ви ги обезбедиме сите потребни информации и материјали. Веруваме дека само со вложување и инвестирање во нашата работа, можеме да излеземе во пресрет на потребите на нашите читатели, нашите сегашни и потенцијални клиенти.

Со почит,

Служба Маркетинг и комуникации
Е-маил: marketing@sparkasse.mk
Телефон: +389 (2) 3200 594 / +389 (2) 3200 531  

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје