facebook
you-tube
Барај
Каталог на производи

Доколку се одлучите да основате фирма, дојдете во било која експозитура на Шпаркасе Банка и уплатете го основачкиот влог брзо и едноставно. Покрај парите за основачкиот влог, потребно е да понесете и договор за основање и лична карта од основачот.

Веднаш ќе добиете потврда за уплатениот основачки влог.

Откако ќе го завршите процесот на регистрација на вашата нова фирма, ве очекуваме на повторна средба за нашата идна соработка.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје