facebook
you-tube
Штеди, креирај, победи!

ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!

Креативен конкурс на Шпаркасе Банка за чиста животна средина

Започнува месецот на штедење! Во периодот од 01.10-31.10.2017 г., Шпаркасе Банка организира акција за промовирање на позитивните вредности од штедењето и за еколошката свесност.

Најновиот креативен конкурс е наменет за децата од градинките и од основните училишта, а темата е „штедење“. Бидете креативни и создајте уметничко дело од пластика или од хартија што според вас значи штедење, а Шпаркасе Банка ќе ги награди најдобрите дела со ваучери од книжарницата „Алби“, на крајот на месецот!

Пријавете се и учествувајте на креативниот конкурс, за да се забавуваме и заедно да придонесеме за чиста и здрава иднина за сите! 

За да се пријавите на конкурсот, но и за повеќе информации контактирајте нѐ преку електронска пошта на marketing@sparkasse.mk најдоцна до 27.10.2017 г.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје