facebook
you-tube
Барај
Шпаркастична наградна игра

Купувај со картичките MasterCard на Шпаркасе Банка и освоj вредни награди!

Квалификувани  за  учество  во  Наградната  игра  се  корисниците на следниве картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје:

Во Наградната игра учествуваат трансакции направени од страна на корисниците на горенаведените картички на продажните места и е – commerce трансакции во земјата и надвор од неа. Една можност за учество во наградната игра имаат сите корисници на картичкте кои ќе направат поединечна трансакција во износ поголем или еднаков на 300,00 МКД во наградниот период, односно двојна шанса за учество доколку трансакциите се направени со MasterCard Debit бесконтактна картичка.

Награди кои ќе бидат доделени:

  • Автомобил Opel Astra
  • Скутер Piaggio Liberty
  • Пет мобилни телефони Apple iPhone 7

Наградната игра ќе започне од 01.11.2016г. и ќе трае до 31.12.2016г.

Правилата на наградната игра може да ги погледнете на следниот линк.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје