facebook
you-tube
GO4

Неверојатен GO4 лизинг пакет на С - Лизинг, Шпаркасе Банка Македонија и Винер Осигурување!

Aплицираjте за неверојатен GO4 лизинг пакет за да ги добиете најдобрите услови за купување ново моторно возило од секаков тип со следните услови:

  • Каматна стапка од 6,75%;
  • Рок на отплата до 5 години;
  • кредитна картичка и дозволено пречекорување со 6% каматна стапка за првите 12 месеци;
  • Финансиран износ без ограничување;
  • Најповолно каско осигурување и полиса за авто-одговорност за вашето ново возило.

Искористете ја можноста во еден пакет да добиете и дополнителни поволности:

  • Дебитна картичка со можност за подигнување на готовина БЕЗ ПРОВИЗИЈА на банкоматите на Банките членки на Ерсте и Штаермеркише Шпаркасе Групацијата;
  • Кредитна картичка и дозволено пречекорување на трансакциска сметка со 6% каматна стапка за првите 12 месеци;
  • Повластени услови за соработка со корпоративните клиенти на Шпаркасе Банка Македонија.

 

Со GO4 лизинг пакетот имате можност да изберете и животно осигурување овозможено од Винер Лајф по поволни услови.

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје